Cautare

33832 de rezultate pentru "cine a iesit presedintele romaniei in anul 2009" (3.84 secunde)
Elena Mitrea (foto), senator PSD de Bacau, l-a interpelat in Senat pe Mihail Seitan, ministrul Muncii, Familiei si Protectiei Sociale. ... Violenta in familie, un subiect absent pe agenda MMFPS. 'Violenta in familie este o problema universala care afecteaza toate tarile lumii indiferent de gradul lor de dezvoltare.
Ministrul muncii, Mariana Câmpeanu, a declarat, la sfârsitul saptamânii trecute, ca aproximativ 17.000 de români ar putea fi disponibilizati din cauza crizei economice. Aceasta situatie ar necesita majorarea cheltuielilor bugetare pentru someri în 2009.
Un numar de 45 de mine vor intra, in 2009, in programul de executie lucrari pentru inchidere si ecologizare a suprafetelor, mine a caror activitate a incetat deja, a declarat directorul general al Directiei Resurse Minerale din cadrul MEF, Sorin Gaman.
In 2009, nu vor fi modificari semnificative in structura veniturilor proprii din bugetul Craiovei. Asta, in ciuda faptului ca incasarile in primele doua luni ale anului le-au depasit pe cele din ianuarie si februarie 2008. Finantistii craioveni sunt mai rezervati decat anul trecut in privinta estimarilor bugetare pentru 2009.
S-a spus adeseori ca este un sistem practicat si in alte state ale lumii, printre care Franta, Spania si Polonia. Temerea principala in randul oamenilor de afaceri este ca s-a introdus un nou bir, care face rau mai ales micilor intreprinderi.
Anul acesta, fermierii doljeni pot primi sprijin financiar de pana la 53% din valoarea totala a cheltuielilor cu infiintarea culturilor de toamna.
Senatorul PSD Ilie Sarbu a remis o declaratie de presa referitoare la plata subventiilor promise fermierilor.
Denisa Miron) Mai e doar o zi pana la deschiderea urnelor si romanii vor merge la vot pentru a desemna un nou Parlament.
Daca nu iese cum vrea el, potopul Traian Basescu s-a lansat luni intr-un atac fara perdea la proiectul noii Constitutii dupa ce forma ceruta de el a fost respinsa recent de Parlament.
Proiectul de hotarire privind stabilirea salariului de baza minim brut pe tara garantat in plata, la 540 de lei de la 1 octombrie si 600 de lei de la 1 ianuarie 2009, a fost supus, de joi, dezbaterii publice pe site-ul Ministerului Muncii, Familiei si Egalitatii de Sanse (MMFES).
Numarul ipotecilor in primele trei luni ale lui 2009 a inregistrat cea mai mica valoare din 2006 si pana in prezent.
Cerealele recoltate in aceasta toamna, mai putin porumbul, ar putea fi mai putine cu 25-30%, in urma rezultatelor mai slabe consemnate la prouctia de grau, informeaza un nou raport al Bancii Comerciale Romane (BCR).
Presedintele PNL Crin Antonescu i-a indemnat vineri pe alegatori sa voteze pentru Mircea Geoana, pentru ca acesta vine cu promisiunea unei echipe, unei schimbari, si ca aceste lucruri conteaza mai mult decat "cine cu cine s-a vazut", aluzie la intalnirea dintre liderul PSD si S.O.
Cine demite pe cine? ... Pentru ca, pe ringul de box, se afla primele persoane in stat. Presedintele si primul ministru. Ei au ajuns in situatia in care e greu de presupus ca mai pot coexista. ... In joc sunt aruncate toate instrumentele posibile.
Cinci lucrari de arta urbana vor fi pictate de catre voluntari, profesori si Ambasadori ai Culorilor Romaniei pe o suprafata de 3.800 de mp (din care 3.700 mp - vapoarele din Constanta si aprox.
Adoptarea monedei europene in 2014 ar putea sa nu fie realizata, in cazul in care inflatia nu scade un nivel sustenabil in 2008 si 2009, sustine guvernatorul Bancii Nationale a Romaniei, Mugur Isarescu.
Consiliul National al Audiovizualului (CNA) a hotarat, pe 5 mai, in unanimitate, retragerea licentelor audiovizuale pentru mai multe televiziuni, printre care si Telesport si Vox New.
FRAUDA BASESCU ISI AROGA DREPTUL DE A DECIDE IN NUMELE ROMANIEI. CAT A COSTAT VIZITA SLUGILOR BASISTE ANTINATIONALE LA BRUXELLES?
Basescu, in lacrimi, la Conventia PDL: ... Cu lacrimi in ochi si voce tremurata, Basescu le-a spus pedelistilor: ... Presedintele Traian Basescu le-a transmis participantilor la Conventia Nationala a PDL, cu lacrimi in ochi si cu vocea tremuranda, ca le multumeste tuturor si lui Emil Boc pentru ca nu l-au dezamagit.
Senatorul Octavian Liviu Bumbu a sustinut o declaratie politica intitulata " Cercetarea agricola, incotro?", pe care o puteti citi in continuare. Cercetarea agricola romaneasca isi cauta drumul spre normalitate de peste 20 de ani, incat am putea fi tentati sa afirmam ca a devenit o forma fara fond.
google-analytics.com